Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Meltem Huzurlu ile açık çakralar, uzak depresyonlar

Nasılsınız sayın okurlarım? Görüşmeyeli baya oldu. Bu hafta sizlerle beraber hayat kalitenizi yükselteceğiz. Soğuk ve kapalı havalar dört bir yanımızı sarmış, yağmur yağıyor; hassasız yani. Bizim de canımız vardı ama bizi üzdüler… Ay her neyse! Bu hafta sizlerle beraber bu depresyon havalarında nasıl mutlu olabiliriz, mutluysak nasıl öyle kalabiliriz gibi konular üstünde konuşacağız.

Kışın Ramazan Pidesi, Avrupa'nın Salebi
Kışın ramazan pidesi, Avrupa'nın salebidir balkabağı aromalı latte. Şimdi reklam olmasın diye biz adını söyleyemiyoruz ama siz gayet iyi anladınız. Sabahları içeceğiniz bir latte aynı bir aşı görevi görecek ve huzurla işe, okula gitmenize olanak sağlayacaktır. Yalnız çok abartmayın. Yani bir yan etkisi yok ama cebe zarar, biraz pahalı bir şey. Tamam, para mutluluk getirmez ama maaşımızın yarısını da kahveye yatırmaya lüzum yok sevgili okurlarım.

Hem kitap karakterleri sizi üzmez
Geceler, biz potansiyel depresyon mağdurları için büyük tehdit arz ediyor, peki biz n'apıyoruz? Gecelerimizi iyi değerlendiriyoruz. Bütün gece kitap okuyup işe, okula gidip geldikten sonra uyumanız sizi yalnızlığınızdanda uzak tutacaktır. Genel kültürünüzü artıracağınız gerçeği de yadsınamaz. Hem kitaplarda aşık olunacak birini bulabilirsiniz; onlar sizi üzmez de…Güney Kongo Üniversitesi'nde doktora yapmamın en büyük etkenlerinden biriydi sabaha kadar kitap okumak. Ee sayın okurlarım, biz de buralara gelmek için çok yol kat ettik.

Depresyonunuzu avantaja çevirebilirsiniz
Yemek istemiyor musunuz? Hiç sorun değil. Öyleyse plaj vücuduna hazırlıklar şimdiden başladı sayabiliriz. Kışın kilo almak herkeste görülen bir durumdur ve siz erken kalkıp yol alacaksınız. Bu sayede depresyonunuzu avantaja da çevirebilirsiniz sayın okurlarım. Ya da çok mu yemek istiyorsunuz? Bu da hiç sorun değil. Unutmayın ki demokrasi insanın istediğini yiyebilmesidir. Mutlu bir göbek mutlu bir zihinde bulunur. Ayrıca çikolatanın da mutluluk hormonu salgıladığı bilimsel bir gerçek! Ne diyoruz? Çakralarımızı açalım, hep çiçek olalım, güzel olalım, depresyondan uzak kalalım. Tekrar görüşmek üzere sayın okurlarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA