Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HAKAN UÇ

Son zamanların en iyi ikilisi

Rap müziğin öncülerinden Sagopa Kajmer, birkaç gün önce İstanbul'da dev bir konser verdi. Sagopa performansıyla yine hayranlarını büyülerken, son dönemlerde dinlediğim en iyi düetlerden birine de imza attığını söyleyebilirim.
Evet Sagopa ve Mine Koşan ikilisinin 'Geceler' parçasındaki birlikteliklerinden bahsediyorum. Bu kadar kulağımıza, yüreğimize iyi gelen bir uyum kesinlikle sizlerle paylaşılmaya değer.



Konser bitiminde şarkı çalınca ortalığı kasıp kavuracağını, şarkının ne denli iyi yol alacağını anlamıştım. Gerçekten de bambaşka bir giriş sound'u ile dinleyeni geçmişe götüren şarkı, modernize okuma tarzı ve beat ile arabesk ve günümüz tınısını çok başarılı şekilde ortaya çıkarmış.
Mine Koşan'ın da alto sesi ile şarkıya giriş yaptığı andan itibaren yıkılan bir 'Geceler' dinleyebilirsiniz... Yeni jenerasyonun henüz tanımadığı arabeskin kraliçesi diyebileceğimiz Mine Koşan ve Sagopa iş birliği gerçekten alkışı hak ediyor. Bu tarz projelerin gün geçtikçe artması beni bir müzik insanı olarak çok mutlu ediyor. Şarkı iyi bir müzik prodüksiyonu olarak listemin başındaki yerini aldı. Önümüzdeki günlerde bu tarz işlerin devamının geleceğinden eminim.

KIPIR KIPIR BİR DANS ŞARKISI
Asil Slang'in yeni şarkısı 'Gaci Get That' gümbür gümbür geliyor... Sözü, bestesi Asil Slang'e, düzenlemesi ise Asil Slang ve Bury'e ait şarkıyı yayınlanmadan önce dinleme imkanım oldu.



Dinleyiciyi ilk anda yakalayacağına inandığım parça kıpır kıpır yapısıyla dans severlerin de favorisi olacak diyebilirim. Daha önce de yazdığım Asil Slang tarzının bu şarkıda da korunduğunu söylemeliyim. Brazilian funk tınıları da farklı ve özgün bir sentez ortaya koymuş. Ben şarkıyı listeme ekledim. Çok dinlenecek bir şarkı olduğunu düşünüyorum, yolu açık olsun, tebrikler...

ALTERNATİF MÜZİĞİN YÜKSELEN YILDIZI
Mert Demir ismini tüm Türkiye, Mabel Matiz ile düet yaptıkları son yılların en başarılı şarkısı 'Antidepresan'la tanıdı. Mert'in müzikal kariyerinde yer alan, Melike Şahin'le ortak dinlediğimiz 'Pusulam Rüzgar' şarkısı da çok beğenildi. Demir, bu kez karşımıza üçlemeden oluşan 2 cover, 1 sıfır kilometre şarkıyla çıktı.



'İkimize Birden' ve 'Ama Dön Desem' dışında 'Ateşe Düştüm' şarkısı hem dijital platformlarda hem de radyolarda beklenen ilgiyi yakaladı. Söz ve bestede Mela Bedel & Mert Demir ortaklığı ise şarkıyı ayrıca güzelleştirmiş. Yakında bu şarkıları dizilerde duymaya başlarız. Mert'in müzikal başarısı takdire şayan. Önümüzdeki günlerde sürpriz düetlerle de karşımıza çıkabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA