Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

İnternet kesildi İmamoğlu’nun imajı yerle bir

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenikapı-Hacıosman metrosunda ücretsiz Wi-Fi hizmeti başlattığını duyurmak için metrodan canlı yayın yaptı. Daha doğrusu yapamadı çünkü yayın sırasında internet kesildi. Ardından hemen yayına dair paylaşımlar da silindi. Sosyal medya saatlerce bu olayı konuştu, Z kuşağı geyikler ve mavralar ile çalkalanıyor ortam.

Yahu bu stratejik hataya nasıl düştünüz? İnsan bir test yayını yapar, niye Ekrem İmamoğlu'nu çıkarıp imajını çizdirdiniz? Yoksa bu olayın ardında İmamoğlu'nu rakip gören Kemal Kılıçdaroğlu mu var? Al İmamoğlu'nu götür stüdyoya, birkaç figüran yolcu ile green box önünde yap yayını... Ne gerek var, örnek belediyecilik gösterişine, takiyeye, bir şey yapıyormuş imajına? Ekibinin yetersizliği yüzünden incindi İmamoğlu...
Günlerdir, İmamoğlu ve kurmayları "Artık metroda internet var" diyerek müthiş belediyecilik (!) örneği sergiliyorlardı ki, şov ve hizmetin eşdeğer olmadığı bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

HINCAL ULUÇ BAŞKA BİR KANAL İZLİYOR OLABİLİR Mİ?
Bir süredir TRT Müzik'i takip ediyorum... Yakın zamanda yeni yayın dönemine başlayan kanalın yüzü logosundan sahne dekorlarına, sanatçı portföylerinden tanıtımlara kadar tamamen değişmiş durumda. Bu değişimler program içeriklerine de yansımış; 'Mazhar Alanson ile', 'Biz Bize Şarkılar', 'Laterna' bunlardan bazıları...

Sting, Bryan Adams, Metallica, Sami Yusuf gibi dünya çapında tanınmış yıldızların sahne performansları, izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için konser kuşağında bir araya getirilmiş. TRT Müzik'te benzer şekilde keyifli konserlerin yayınlanmaya devam edeceğini umuyorum. Artık, dünya müziğini de bu ekranda bulmak mümkün.

Köşesinde sürekli TRT Müzik'i eleştiren Hıncal Uluç'un yazdıkları aklıma gelince, acaba başka bir kanalı mı seyrediyor diye düşünmeden edemiyorum doğrusu...

ALZHEİMER HASTALARI İÇİN
Eyüp Sabri Tuncer, Türkiye Alzheimer Derneği ile Alzheimer hastaları ve yakınları için 'Hatıraları Tazeler' adlı sosyal sorumluluk projesi hazırladı. Proje hem kokularla hatıralarımızı tazelemeyi hem de Alzheimer hastalığına dikkat çekmeyi hedefliyor.

Satışa sunulan ürünlerden elde edilecek gelir ile Türkiye Alzheimer Derneği'ne bağlı Gündüz Yaşam Evleri'ne katkı sağlanacak.

DİZİLER SAYESİNDE ORTA DOĞU'YA AÇILDI
Futbolcu Necati Ateş'in eski eşi modacı Zeynep Ateş'in markası Stella By Zeynep Ateş'in; Dubai, Abu Dabi ve Doha pazarındaki ünlü mağazalar içinde yer aldığını duydum.

Ateş, bunu Orta Doğu pazarında büyük rağbet gören Türk dizilerinde rol alan oyunculara yaptığı tasarımlara borçlu... Gerçekten Türkiye, başta Orta Doğu olmak üzere tüm dünyaya yaptığı dizi ihracatıyla sektörün lideri...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA