Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

İlişkimiz bitti Şeyma ver hediyelerimi!

Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi aşkı aylarca konuşuldu. Şeyma, sevgilisi Meedo'ya olan aşkını kendisine aldığı lüks hediye ve jestlerle ilan etti. Günlerce Meedo'nun kim olduğuna dair araştırmalar yapıldı, hatta dolandırıcı olduğu iddiaları gündeme taşındı. Ama Şeyma sevgilisinin çok zengin olduğu vurgusunu her zaman yineledi. Aşktan ziyade adeta alınan hediyelerin büyüklüğü üzerinden ilişki hakkında konuşmalar yaşandı vs...
Ancak bu büyük aşk geçtiğimiz günlerde sona erdi; Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı.



Ayrılığın ardından tüm oklar, çiftin üzerine çevrildi. Herkes aşklarının evlilik ile taçlanacağını beklerken ilişkinin bitmesi ile şoke oldu. Şeyma ilişkinin bitişini "Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" diyerek açıkladı.



Ancak işin renginin hiç de Şeyma'nın özetlediği gibi masum olmadığı öğrenildi. Şeyma Subaşı bir gün yakın kız arkadaşlarına Meedo ile ilgili olarak ilişkisini sorgulayan cümleler kullanmış. Gruptaki kızlardan birisi de Meedo'ya gidip duyduklarını bir bir anlatmış. Meedo da Şeyma ile görüşüp ayrılmak istediğini söylemiş, aldığı lüks hediyelerin birkaçını da geri istemiş. Bunların arasında lüks bir araba ve pahalı bir kolyenin olduğu da öğrenildi.
Şeyma'nın yakın sandığı kız arkadaşından yediği bu dost kazığından sonra insanın aklına şu soru geliyor: Bu arkadaşı Meedo ile ilişki yaşayıp ikinci bir kazık daha atar mı?

DJ HAN'IN İSMİNİ BİR KÖŞEYE YAZIN!
DJ'lik, eğlenceli bir meslek. Fakat hiç de öyle göründüğü gibi basit bir iş değil. Bu meslekte kariyer yapmak için popüler şarkıları keşfetmek, dünya eğlence sektörünü yakından takip etmek gerekiyor. Türkiye son dönemde tüm dünyada adından söz ettiren Serhat Durmuş, İlkay Şencan gibi pek çok DJ yetiştirdi. Dolayısıyla gençler arasında bu iş çok popüler.



Fakat bu dünyada var olmak güç. Son dönemde ismi sık sık kulağıma çalınan bir isim var: DJ Han! İstanbul'un ünlü gece kulüplerinde çıkan ve özellikle uzun süre sahne aldığı Arnavutköy'de gençler arasında adını duyuran DJ Han, geleceğin en büyük yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyor. Şu sıralar Etiler'de kendine has üslubuyla R&B ve hiphop müziğini yorumlayarak dikkat çeken DJ Han'ın ismini, siz de bir köşeye yazın.

KİTAP GİBİ BİR ŞARKI
Erkan Güleryüz, söz ve müziği kendisine ait olan yeni çalışması 'Söyletmeyin Beni' de yine çok özel bir çalışmaya imza atmış. Güleryüz, "Söyletmeyin Beni' belki de boğazınıza düğüm düğüm takılan tüm cümlelere, duygularınıza tercüman olur.



Uzun uzun sözleri var şarkının, hikayesi var. Size tavsiyem sonuna kadar tüm sözleri anlamlandırarak dinlemeniz. 3-5 kelimeden oluşan şarkıların bu kadar popüler olduğu dönemde sıkılmadan dinliyorsan bu şarkımı, kalbine selam olsun" diyor. Nitekim 3-5 manasız kelimeden oluşmayan, dopdolu, kitap gibi bir şarkı olmuş, yüreğine sağlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA