Türkiye'nin en iyi haber sitesi

ÖNCEL ÖZİÇER

Sezar Brütüs'e kızınca...

Haber şöyleydi: "Konya'da 38 yaşındaki G.S., sevgilisi M.K. ile uyurken yanına aldığı Sezar isimli köpeği yatağa idrarını yapınca, sevgilisi hayvanı tekmeledi. G.S. de buna tepki gösterince, sevgilisinden dayak yedi. Ambulansla hastaneye kaldırılan G.S., köpeği olmadan araca binmek istemedi. Bunun üzerine ambulansla hastaneye getirilen köpek, G.S. tedavi olurken acil serviste her odayı gezdi, en sonunda köpek dışarı çıkartıldı."

HAYVAN MİLLETİNİN TEK KOZU
Ben size işin özünü söyleyeyim, Sezar zaten altına kaçırdığı ya da yatağa işememesi gerektiğini bilmeyecek kadar aptal olduğu için değil, kendisini sevmeyen M.K'yla aynı yatakta yatmak zorunda olduğu için yaptı o işi. Yani aslında yatağa değil M.K'nın üstüne işemekti niyeti. İlla Brütüs hainlik edecek değil ya... Hem Sezar'ınki hainlik de değil, davasında haklı çocuk! Çünkü hayvan milleti böyledir. Biz insanlar gibi kızdıklarında küfür edecek bir dilleri olmadığı için, tepkilerini bu şekilde gösterirler. Ellerinde tek koz bu: En olmadık yerlerde hacet gidermek. Benim manyaklar kraliçesi kedim Cacık mesela. Şimdi bahçemize davetsiz beş adet sokak köpeği konuşlandı ve bu artık dilediği gibi bahçede çekirge kovalayamıyor ya, bugünlerde ev umumi hela gibi. En favori yeri benim ayakkabılarım ve terliklerim. Kızıyorum ama sesimi çıkaramıyorum çünkü haklı. Çocuğun bahçe keyfi elinden alındı. O da bana "Bana bak kadın, ya bu soysuzlar çetesini kovala ya da evdeki ürik asit seviyesi giderek yükselecek ona göre!" diyor. Bu arada Sezar'ı acil servisten çıkarmaları iyi olmuş. Tabii ne de olsa yavru köpek. Her şeyi merak ediyor ve 'tadarak' neyin nesi olduğunu öğrenmek istiyor. Bunun serum hortumu var, diren torbası var, tansiyon aleti var... Yok, hastaların mikrop kapması falan değil sorun. Hastanelerimiz Sezar'ın salyasına kurban olsun. Ondan kimseye zarar gelmez. Afacanım benim!

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA