Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Bu dünya ikimize fazla mı gelecek?

Malum hem yaz, hem 10 gün sonra sevgili manitam askerden geliyor ya; bendeki kaportayı düzeltme telaşı ikiye katlandı tabii. İmkanlar dahilinde ufak tefek doğrultma işlemleri geçiriyorum bu ara...
Çeşme'ye yakın olduğu için Narlıdere'de bir estetik merkezini tercih ettim ve orada dünya şekeri bir doktorla tanıştım.
Dr. Sevinç Gündüz, hem benim fabrika ayarlarımda ince bir oynama yapıyor hem de o sırada benim bitmek bilmez sorularımı yanıtlamaya çalışıyor.

DÖŞÜ KILLI ERKEK AZALIYOR
Mesela kadınların neden giderek daha erkeksi, erkeklerin de daha kadınsı özelliklere sahip olduğunu konuştuk geçenlerde...
Son yıllarda, büyük şehirlerde yaşayan genç erkeklerin en büyük sorunlarından birinin; sakalın hiç çıkmaması veya az çıkması olduğunu söylüyor Dr. Gündüz.
Göğüs kılları ise tamamen tarihe karışmak üzereymiş. Döşü kıllı adam severlere kötü haber yani.
Ve bir de erkeklerde meme küçültme ameliyatları artış göstermiş.
Kadınlarda da tam tersi; tüylenme sorunu hem yüzde, hem tüm vücutta gitgide daha büyük bir sorun haline geliyormuş. "Çünkü" diyor doktorum, "Artık kadınlar, eskisi gibi evde onlara biçilmiş anne kalıbının içine girmeyi reddediyor.
Hem evde, hem de işte varlık gösteriyorlar. Bu da feminenliklerini gitgide yok ediyor. Davranışlardaki, hayat tarzındaki bu değişiklik de doğrudan bedene yansıyor."
Acaba o yüzden mi özellikle büyük şehirlerde kadınlar artık daha zor doğuruyor?
Sadece kendi çevremde tedavisiz doğuran neredeyse yok gibi!
Ya da çoook ileride, iki cins birleşip tek cinse mi dönüşecek ki?
Eee olabilir tabii... Üre üre nereye kadar? Şu mavi topacın, ne suyu yeter buna, ne buğdayı.
Bir yerde dur denecek belki de...
Kim bilir?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA