Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Bir saçın marifetleri

İşi sadece bir binaya girerken ve çıkarken görüntülenmek olan Kim Kardashian'ın simsiyah saçlarını platin renge boyatması dünya magazin gündemine bomba gibi düştü. Aslında olay saç renginden ziyade kaşlarının simsiyah oluşuydu. Moda kurallarını allak bullak eden bir hamle. Çünkü şu ana kadar beynimize ve göz zevkimize kodlanan kural, kaş rengiyle saç renginin ahenkli olmasıydı.

TÜM HAVASI BİRDEN DEĞİŞTİ
Bizde platin rengi çok yakıştırdığım iki isim vardır: Siren Ertan Çarmıklı ve Arzu Atabarut. Önce ikisine, sonra da Kim'e bakınca yüzüm ekşiyor. Ama sınırları zorlamanın, beğenelim beğenmeyelim bir konuda öncü olmanın; şöhretler dünyasının olmazsa olmazlarından olduğunun da bilincindeyim. Saç değişikliğiyle olumlu hamleler yapanlar da var. Mesela Sitare Akdilek... Yıllardır uzun bıraktığı saçlarını kestirdi ve tüm havası birden değişti. Tek bir hareketle sanki bambaşka bir güzelliğe kavuştu, yaşları eksiltti. Giydikleri eski tarzından farklı olmasa da; tek bir saç modeliyle, çok daha dinamik ve modern görünür oldu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA