Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Moda haftası başlıyor!

Önümüzdeki beş gün boyunca İstanbul, modaya doyacak. Koleksiyonlarıyla ses getirecek yeni yetenekleri, ağır topları, partileri, ön sıra kapışmaları ve dedikodularıyla şehir şenlenecek. 2015 sonbaharkış koleksiyonlarının sergileneceği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un takvimi son yıllarda adet olduğu üzere organizasyona üç gün kala belli oldu.
Bu sezon 41 tasarımcı, koleksiyon ve sunumlarını sergiliyor. Defileler Antrepo 1 ve 7'de düzenlenecek. İki yer arasında binaları birbirine bağlayan bir köprü inşa edildi. Böylece davetliler rahatça iki bina arasında geçiş yapabilecek. Koleksiyonlarını Antrepo 7 dışında sergileyecek olanların defile saatlerinin epey geç olması birçok kişi için sorun olacak. Offside defilelerinin tam zamanında başlamadığını da hesaba katarsak eve geç dönecek olanların şikayetlerini şimdiden duyar gibiyim.
En merak edilen defileler; öncelikle Raisa&Vanessa, Özgür Masur, DB Berdan ve Maid in Love. Şahsen en merak ettiğim isim Gülçin Çengel. Yaratıcılık anlamında epey doyurucu koleksiyonlara imza atan Çengel bu sezon da beni detaylarıyla mest edecek mi merak ediyorum. Nedo By Nedret Taciroğlu'nu takvimde görmek hoşuma gitti. İddialı elbiselerini podyumda görmek güzel olacak.

BAKALIM İLGİ NASIL OLACAK?
Cashmere in Love ve Raşit Bağzıbağlı diğer süpriz isimler. Haftaya tüm köşem moda haftasına ait olacak. Bakalım hangi isimler ön plana çıkacak... Sosyete bir önceki moda haftasına rağbet etmemişti.
Umarım bu sene de aynısı yaşanmaz.
Moda haftasının en ses getiren koleksiyonları, en şık ünlüleri ve dedikodularıyla ilginizi çekecek tüm detaylar gelecek haftaki yazımda...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA