Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Düğün sezonu hızlı başladı

Yavaş yavaş yaz gelinleri sezonuna giriyoruz. Geçtiğimiz hafta Nedim Keçeli-Gamze Karaman çifti, sosyal medyayı hareketlendirdi. Davetlilerden otel ve yol parasının istenmesiyle, aylar öncesinden konuşulmaya başlanan bir düğündü bu.
Söylentilerin ardından değişen tek şey, otel konaklamasında makul bir indirim oldu, o kadar. Tabii bu durum, sevenlerinin çiftin yanlarında olmasına engel değildi.
Gamze Karaman'ın çok merak edilen gelinliği Elie Saab imzalıydı. Gelinlik, Gamze'nin fiziğine ve havasına çok yakışmış.
Sosyal medyada 'Bu gelinliğe böyle bir choker kolye olmuş mu?' şeklinde birçok eleştiri yapıldı. Ama ben kolyeyi gelinliğe de, Gamze'nin fiziğine de çok yakıştırdım.
Diğer gelinimizin ismini ise gelinliğine hayran kalınca öğrendim. Mina Dilber, güzel fiziğini ve zarif havasını şahane bir gelinlikle buluşturmuş. Gelinlik, Dice Kayek imzalı.
Yılda sadece iki-üç couture gelinlik hazırlıyorlar ve hepsi de birbirinden güzel oluyor. Paris'in asırlardır süren couture geleneklerine göre dikilen gelinliğin kumaşı da çok özel. Gelinlik;
İtalya'da 20'nci yüzyıldan kalma makinelerde dokunan, yüzde 100 ipek ve couture dilinde double-face satin denilen özel bir kumaştan hazırlanmış. Gelinliğin klas ve zarif havasıyla müthiş bir ahenk içinde olan saç modeli, makyaj ve mücevher seçimi çok şık. Sanki bu yılın en zarif gelini şimdiden belli gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA