Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Haftanın davetleri

Ramazan ayı öncesi çılgın bir davet temposu var. İnsanda klonlanma isteği yaratan, günde en az beş-altı farklı yerde olmayı gerektiren bir dönemdeyiz.
Madem bu kadar çok davete katıldım, en çok keyif aldıklarımı sizinle paylaşayım.
77.'si Türkiye'de Begüm Khan markasının yaratıcısı, mücevher tasarımcısı Begüm Kıroğlu'nun, 20'nci yüzyılın başında Vanity Fair dergisinin dönemin önemli adamlarını hicvettiği illüstrasyonlara yer verdiği 'Dandy Koleksiyon' sergisinin daveti çok şıktı.
Serra Türker ise markası Misela'nın hem beşinci yılını kutladı, hem de mağazasını büyütmenin mutluluğunu dostlarıyla paylaştı. Serra'nın, Pera'nın mimari dokusuna çok yakışan butiği epey genişlemiş.
Artık modelleri daha rahat inceleyebilirsiniz.
Hermes tutkunları bu haberime çok sevinecek.
Türkiye'nin ilk özel Hermes parfüm alanı, Zorlu Beymen'de açıldı. Böylece; dünyada kendi butikleri hariç 76 noktada bulunan, ikonik Hermessence koleksiyonunun yer aldığı özel alanın 77'ncisi Türkiye'de kapılarını açmış oldu.
Chanel, 'Gabrielle' isimli yeni çanta modeli için Paris ve Roma'dan sonra İstanbul'da da özel bir parti verdi. Parti için Nişantaşı mağazasının dekoru değiştirildi ve içerisi parti alanı olarak düzenlendi. Partide, kıyafet kuralı varmışçasına herkesin baştan ayağa Chanel'ler içinde olması epey ilginçti. 'Gabrielle' modeli hakkındaki düşüncelerime gelirsek... İlk bakışta anneanne modeli bir çanta ama sapların farklılığı ve kullanım kolaylığıyla modernizmi yakalamış. Peki neden Gabrielle? Çünkü herkesin 'Coco' dediği Coco Chanel'in gerçek ismi Gabrielle de ondan...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA