Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Özdenak'ın çıldırması

Türk spor tarihinin en önemli olayı olan şike soruşturmasını 'Telegol' ekibiyle tartışıyor olmamız garip değil mi?
Ya diğer programlar... 'Yap de yapalım' Şansal Büyüka, Fenerbahçe fanatiği Ziya Şengül, manipülasyoncu Sinan Engin (ifadesi alınana kadar), küllerinden yeniden doğan Ömer Çavuşoğlu, futbolcu isimlerini bile doğru söylemekten aciz sözde duayenler vs.
Futbol camiasından olmasını istemediğimiz ne kadar isim varsa hepsi birer adalet savaşçısına dönüştüler!

ACAYİBİME GİDİYOR
Şike soruşturmasından Erman Toroğlu'nun kahraman çıkması bile her şeyi özetliyor.
Daha geçen yıl ağzı bozuk, bel altı esprisi yapan bu adamdan kurtulduk diye sevinmiyor muyduk?
Çok basit bir örnek vereceğim: Geçtiğimiz hafta Gökmen Özdenak'ın Fenerbahçe'nin küme düşürülmesinin hata olduğuna dair yaptığı açıklamalara Ziya Şengül bile "Ne oldu bu adama böyle? Kesin ilaçlamışlar" der gibi bakıyordu. Galatasaraylı efsane golcü, Şengül'den bile daha Fenerliydi.
Aynı Özdenak önceki gece, Futbol Federasyonu'nun aldığı karara çıldırdı, "Polis 11 ay boyunca boşuna mı araştırma yaptı?" deyip elindeki kağıtları havaya savurdu.
Peki, Mehmet Baransu'nun bu ortamda işi ne? Evet, adam gazeteci, istediği tartışmaya girer. Hem en sağlam soruşturma belgeleri de onda. Lakin yine de acayibime gidiyor. Askeri vesayeti bitiren bir adamın 'Telegol'de Özdenak ve Şengül ile tartışması absürt. Düşünsenize bir de Fikret Bila da katılıyormuş programa.

EROL EVGİN ŞARKI SÖYLESİN
Benim önerim ise şu:
Gökmen Özdenak kağıtları havaya fırlatsın, Erman Toroğlu 22 ekran gözlükleriyle "Ben ne demiştim" desin, Çavuşoğlu elinde Fener bayrağı, eki eki gülsün, Baransu "Sıra ona da gelecek, hepsini içeri tıkacaklar" diye bağırsın ve tam bu ortamda Erol Evgin şarkı söylesin.
Tam 'Hisseli Harikalar Kumpanyası' işte!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA