Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aslında Ceylan hiç estetik olmadı!

Çünkü o doğuştan botokslu, göğüsleri de slikonlu... Günaydın'da 'Biyonik Kadın Ceylan' başlıklı bir haber çıktı ya... Ceylan bir basın bülteniyle itiraz etmiş. Arayıp söylese, hata varsa düzeltilirdi. Olmadı dava açardı 'düzeltme' yayınlattırırdı.
Sekiz yıldır magazin muhabirliği yapan Ömer Karahan, Ceylan'ın çok yakın dostlarından aldığı bilgiler doğrultusunda bu haberi yaptığını söylüyor. (Ceylan'a tavsiyem dostlarını da gözden geçirmesi!) Hadi diyelim ki, liposuction ameliyatı yanlış bilgi, ya diğer operasyonlar?
Öyle bir bülten yayınlatmış ki, sanki hanımefendide hiç estetik yok. Yahu Ceylan'ın estetik ameliyatları bin kere basına konu oldu. Günaydın yazınca mı sorun oluyor! Hatta Ceylan'ın kendisi defalarca ekrana çıkıp estetik kurbanı olduğu için ağladı falan...
Bir de Ceylan'ın menajeri Karahan'a "Arayı düzeltelim, size bomba bir röportaj yapalım" demiş. Şimdi böyle bir zihniyetin gönderdiği basın bültenine de şüpheyle yaklaşmaz mısınız?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA