Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'20 dakika' ters köşeye yatırdı

Dün'20 Dakika'nın reytinglerde AB'de birinci, Total'de de üçüncü olduğunu öğrenince; milli maçlarda gol yediğimizde kısık bir ses tonuyla 'Maalesef top ağlarımızda' diyen spikerler gibi derin bir sessizliğe gömüldüm.
Bu sessizlik '20 Dakika'nın birinci olmasına üzüntü duymanın sessizliği değildi elbette. İster birinci, ister 10'uncu; STAR TV'yi ben yönetmiyorum sonuçta.

HAFTAYA BELLİ OLUR
Önceki akşam, '20 Dakika'nın tutmayacağını iddia ettiğim tweet'lerim tutmadığı için sessizliğe gömülmüştüm. Ee tahmin bu; bazen tutuyor, bazen tutmuyor! '20 Dakika', birçok Twitter kullanıcısını da ters köşeye yatırdı.
Twitter'da dizinin iyi olmadığı, mantık hatalarının fazla olduğu yönünde eleştiriler çoktu. TV yöneticilerinin, diziyi çekenlerin bir bildikleri varmış demek ki!
Yoksa herkes TV yöneticisi olurdu.
İlk sınavı geçtikleri için Star TV yöneticilerini kutluyorum.
Bu arada TOTAL'de de üçüncü olan '20 Dakika'; en çok 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi vurdu. Kanal D'nin dizisi hem Total'de, hem de AB'de ikinci oldu.
Gecenin gerçek galibi ise Total'in birincisi 'Benim İçin Üzülme' oldu. '20 Dakika' asıl sınavı ise önümüzdeki hafta verecek! Dizi; ilk bölüm olduğu için tanıtım desteğiyle mi çok izlendi, yoksa her şeyiyle doğru programlanmış bir diziyle mi karşı karşıyayız, ikinci ve üçüncü bölümlerde netleşir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA