Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

STAR TV yöneticileri ne yapıyor?

Her ne kadar 'tutmayacak' diye tahminde bulunsam da bir izleyici olarak '20 Dakika' gibi kurgu ve akıl oyunlarıyla dolu, kalite çıtasını yükseltmeye çalışan dizilerin çok izlenmesini hep istemişimdir. Ancak 'Ezel' ile başlayan izleyiciyi ters köşeye yatırmaya programlı dizi furyası; 'Son', 'Uçurum' ve 'Suskunlar' gibi örneklerde bir türlü isteneni veremedi. Ya hiç tutmadılar ya da ikinci sezonda düşüşe geçtiler.
Çünkü bu dizilerin karşılarında aile içi entrikalar, üç bilinmeyenli aşklar ve ağır dramlardan hoşlanan büyük bir izleyici kitlesi ve uzun yıllara dayanan kırılması zor alışkanlıklar var.
Öte yandan 'Lost' ve 'Prison Break' gibi havuz problemini andıran dizilerle yetişen bir genç kuşak da var!
Yabancı diziler uyarlana uyarlana, 'Ezel'in türevleri denene denene IQ'su yüksek diziler de alışkanlık yaratacaktır!
Mevzuya bu açıdan baktığınızda; Star TV yöneticilerinin '20 Dakika' ile zor olanı denedikleri sonucu da çıkıyor.
Tıpkı geçtiğimiz yıl atv'nin yaptığı gibi. Aslında Star TV yöneticileri; 'İşler Güçler', 'Bir Kadın Bir Erkek' ve 'Behzat Ç.' ile hep alternatif işleri öne çıkarmaya çalıştı.
Bu yayın politikasıyla hem major kanal olarak birinciliğe oynamak, hem de alternatif yapımlara alan açmak da zor! Zor olanı başarmanın zaferi de daha büyük olur elbette!
Sonuçları bekleyip göreceğiz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA