Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Turist kadınlar sevişmeye gelir

Hâlâ buna inanan bir sürü Türk erkeği var! Ee yıllarca bu ülkede 'Alman Lena, Türk erkeklerine bayıldı', 'Mary, Bodrumlu Mehmet'i su gibi içti' türünde asparagas haberler yapıldı.
Bizim kuşak 'Yabancı kadınlar, seksi eğlence olarak görüyor, onlarda namus kavramı yok', 'Her gün başka bir erkekle birlikteler', 'Turist kadınlar, Türkler'le yatmadan ülkelerine dönmüyor' şeklindeki şehir efsaneleriyle büyüdü ve en kötüsü de buna inandılar.

LENA TÜRKLER'E BAYILDI!
Hâlâ bu tarzdaki Türk erkeğinin bilinçaltına seslenen haberler ve Güney sahillerinde sadece "Hav ar yu", "Yu bitiful", "Come disco" gibi Tarzanca birkaç cümleyle turist avına çıkan abazanlar var.
Türkiye'de turist kadınların bu kadar çok tecavüz ve tacize maruz kalmalarının altında yatan nedenlerden biri de; 'Alman Lena Türk erkeklerine bayıldı' başlığıdır!
Sarai Sierra kaybolduğunda ilk çıkan haberleri ve yapılan yorumları hatırlayın. Hep şu algı vardı: Su testisi su yolunda kırılır! Böyle güzel bir kadının, tek başına İstanbul'da ne işi var?
Belki katil de Sierra'ya fotoğraf çekerken yaklaşıp "Hello, how are you?" demiştir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA