Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Abdullah Avcı gitsin Yılmaz Morgül gelsin

Abdullah Avcı, Dünya Kupası'na katılmayı imkansız bir hedef yapmakla kalmadı, Türk halkını futboldan da soğuttu. '8-0'lı hezimetler ve şerefli yenilgiler' döneminde bile milli maçlarda statlar dolardı.
Gana maçının biletli izleyici sayısı sadece 106'ydı.
A Milli Futbol Takımı'nı televizyondan izlemek de artık işkence çünkü oynanan futbol sıkıcı. Avcı ise maç sonunda hiçbir şey olmamış gibi "Enteresan goller yiyoruz" demiş.
Asıl enteresan olan; Avcı'nın hâlâ istifa etmemesi. Bu nasıl bir koltuk sevdasıdır! Tabloya bakınca insanın canı sıkılır. FIFA'nın Temmuz ayı sıralamasında Yeşil Burun Adaları 42'nci, Türkiye ise 57'nci sırada yer aldı. Hadi Avcı'nın istifa etmek gibi bir derdi yok, futbol federasyonu neyi bekliyor? Dünya Kupası'na gitmek için az da olsa bir umut var ama Avcı ile bu mucize gerçekleşmez.
Sosyal medyada "Bari Yılmaz Vural gelsin" yorumları yapılıyor. Yılmaz Vural değil, Yılmaz Morgül bile gelse Avcı'dan daha iyidir! Yeşil Burun Adaları diye bir ülkenin olduğunu Avcı sayesinde öğrendik; daha kötü ne olabilir?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA