Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Karnındaki bebek Menderes'in mi?

Tanık Ayhan Aydın kürsüye... Savcı: "Ayhan Hanım, Adnan Menderes'le ilişki kurmaya utanmıyor musunuz?", "Menderes'in evli olduğunu bilmiyor muydunuz?", "Menderes'ten hamile mi kaldınız?", "Karnındaki çocuğu Menderes mi öldürdü?"
Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının yargılandığı Yasıada'daki duruşmada daha neler soruldu neler!
Türk adalet sisteminin, en karanlık günleriydi o günler!
Savcı "İşte bunlar Adnan Menderes'in sevgilisinin" diyerek Ayhan Hanım'ın iç çamaşırlarını bile elinde salladı.

HâLâ TARTIŞILIYOR
Bu sahneleri, Menderes'in hayatına dair birçok önemli anı, sırları vs. her şeyi, yakında ATV'de başlayacak olan 'Ben Onu Çok Sevdim' dizisinde izleyeceğiz. Tabii en önemlisi; Menderes'in özel hayatının ekrana gelecek olması. Dizi; çok konuşulacak, çok tartışma yaratacak gibi görünüyor; fragmanları çok tıklanıyor.
'Kurtlar Vadisi'nde derin devleti, siyasi gündemi halkın anlayacağı dilde ekrana getiren Pana Film'in, 'Ben Onu Çok Sevdim'le de ses getireceğini düşünüyorum. Nasıl getirmesin ki? Menderes'le Ayhan Hanım'ın aşkını izleyeceğiz! Tabii çok partili dönemin emekleme sürecine de tanık olacağız! İsmet İnönü'yü, Celal Bayar'ı ve tarihimize damgasını vurmuş birçok siyasetçiyi izleyeceğiz.
Umarım objektif bir dille anlatılır her şey. Gerçi Türkiye'de herkesin objektiflik anlayışı da farklı! Elbette herkesi memnun etmek zor. Ama Menderes'in hayatının anlatılıyor olması önemli. Çünkü aradan yıllar geçse bile Adnan Menderes, hâlâ siyaset gündemine damgasını vuruyor.

Dizi ekibinden aldığım bilgilere göre; senarist ekibi, Menderes dönemini çok ayrıntılı araştırmış. Menderes'e dair bugüne kadar günışığına çıkmamış sırları da bu dizide öğrenebiliriz. Özetle bu sezon 'Ben Onu Çok Sevdim'i daha çok konuşacağız!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA