Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ajda'nın Diva'yı umursamaması...

'Bülent Ersoy Show'da, geçtiğimiz günlerde Ajda Pekkan'ın şu açıklaması gündeme getirildi: "10 kedim, üç köpeğim var. Bana kalsa büyük bir çiftlik alıp tüm hayvanlara bakmak istiyorum. Çok güzel empati yapıyorum onlarla.
Sağlığımı onlarla buluyorum. O kadar seviyorum ki hayvanları, beni gömerseniz hayvan mezarlığına gömün.
Her şeyim onlar..."
Daha doğrusu Ersoy'a polemik çıkarması için ara pası atıldı; o da "Kendisi istemiş, layığını bulmuş. Tam yeridir; gömülsün" dedi.
Pekkan'ın hayvan sevgisini bilmeyen yok. Bazen sözlerini abartılı bulabilirsiniz, Kurban Bayramı'nda daha dikkatli açıklamalar yapmasını isteyebilirsiniz ama Ersoy gibi Süperstar'ı aşağılamanın da alemi yok.
Sonuçta Pekkan, hayvanlara karşı çok duyarlı bir sanatçı.
Asıl trajik olan ise; Ersoy'un programlarında ya da medya karşısında sürekli Ajda polemiğinden nemalanmaya çalışması. Çünkü Ersoy'un programı bir türlü beklenen reytinglere ulaşamadı.
En son yayınlanan bölümü total'de 12'nci oldu.
Pekkan, Ersoy'a yanıt vermeyerek en doğrusunu yapıyor ve oyuna gelmiyor. Ersoy; gaflarına, fantastik kostümlerine, herkese laf çakmasına rağmen ne yaparsa yapsın reyting alamıyor. Belki de Ersoy'un da devri kapanmak üzere.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA