Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Topuklu ayakkabı krizi

Ajda Pekkan'la devam edelim... Bayramın son günü Antalya-Kemer'de sahneye çıkan Pekkan, giydiği topuklu ayakkabılardan şikayetçi olmuş: "Şık olmasına rağmen beni zorluyor. Kazık gibi duruyorum, kıpırdayamıyorum."
Fotoğraflara baktım; hakikaten bostan yutmuş gibi duruyordu. Hatta topukluları biraz daha uzun olsa, sirklerde sırık üstünde dolaşanlara benzeyecekmiş!
Fotoğraflarda asıl dikkatimi çeken şey; Pekkan'ın yanındaki dansçıların ya da vokallerin hem uzun boylu olmaları, hem de topuklu ayakkabı giymeleriydi.
Herhalde Pekkan da onlardan daha uzun olmak için topuk konusunu abarttı.
Halbuki Madonna ve diğer yabancı starlar gibi, kadın dansçıları kısa boylu seçse hiç sorun olmaz.
Hatta dansçılara topuklu giydirmese bile olur. Pekkan da uzun boylu çünkü.
Pekkan'ın menajeri kim, sahne şovlarını kim hazırlıyor bilmiyorum ama bu işlerden anlamadığı kesin. Daha önce de Pekkan bir konserinde inşaat vincine çıkarılmış ve espri konusu olmuştu.
Yazık; Pekkan gibi ilerlemiş yaşına rağmen hâlâ sahnede müthiş bir performans sergileyen bir star, işi bilmeyen ekibi yüzünden tiye alınıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA