Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ezgi Mola-Tolga Çevik aşkı film mi?

Hürriyet gazetesi dün Ezgi Mola ile Tolga Çevik'in aşk yaşadığı iddiasını 'Yılın aşk dedikodusu' başlığıyla birinci sayfadan duyurdu. Haberde Kelebek'ten Arzu Akbaş Zor'un imzası vardı.
Magazin basınında bazen, ortada bir fotoğraf ya da açıklama yokken, haber kaynağına güvenilip bu tarz haberler yapılıyor. Bunun riski de var; doğruysa gündem yaratıyor, asılsızsa da büyük prestij kaybına neden oluyor.
en kârlı çıkan film
Hem Mola, hem de Çevik; bu haberi dün sert bir dille yalanladılar. Magazin dünyası bu, her şey olabilir. Bazen ünlüler haklı çıkar, bazen de yok yere yalanlarlar. Bu noktada aklıma, 2001 yılında Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi hakkında çıkan 'Aşk yaşıyorlar' haberi geldi. Bu haber çok konuşulmuştu ama Bilginer ve Yengi haberi yalanlamıştı.
O zaman Hürriyet'te çalışıyordum. Aradan üç yıl geçti... Hürriyet'in magazin müdürü Selim Akçin, ikilinin kaldığı evi öğrendi ve bir muhabiri bu iş için özel olarak görevlendirdi.
Muhabir, iki gün o evin bahçesinde pusuya yattı ve Bilginer ile Yengi'yi balkonda kahvaltı yaparken görüntüledi. Yengi bornozluydu... Hikayenin sonrasını biliyorsunuz; evlendiler ve boşandılar.
Bakalım Mola-Çevik haberinin sonu ne olacak? Bu haberden şimdilik en kârlı çıkan ise; 1 Ocak'ta vizyona girecek olan 'Patron Mutlu Son İstiyor' filmi oldu. Filmde Mola ve Çevik başrolde.
Ee reklamın iyisi kötüsü olmaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA