Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

İstanbul'da magazin turu

ABD'den yayın yapan TMZ, en popüler online magazin sitesi. Ünlüleri 24 saat takip ediyorlar, flaş haberlerle gündem belirliyorlar, eğlenceli bir haber anlayışları var vs. Özetle işlerini çok iyi yapıyorlar. Yaptıkları en enteresan organizasyon ise New York'ta otobüsle magazin turu düzenlemeleri. Şehri gezdirip ünlülerin evlerini gösteren turlardan farklı bir şey yapıyorlar. New York'ta magazin dünyasının kalbinin attığı yerleri, en çılgın partilerin yapıldığı mekanları, ünlülerin alışveriş yaptığı mağazaları, paparazzilerin fotoğraf çekmek için mevzi aldığı bölgeleri gezdiriyorlar. O gün New York'ta bir dizi ve film çekimi varsa, mutlaka set ziyareti yapıyorlar.
Bizde de böyle bir tur düzenlemek birisinin aklına gelir mi acaba? Sadece Cihangir'i gezdirseler, adım başı bir ünlüye rastlarsınız. Özellikle bizim dizilerin hastası Arap turistler çok rağbet gösterir bu tura.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA