Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Efsane sunucunun otobüse binmesi...

Dün Milliyet Cadde'de; 'çikolata renkli' ve 'kadife sesli' tanımlarıyla hafızalarda yer eden efsane sunucu Sezen Cumhur Önal'ın, Maçka'da otobüs durağında beklerken çekilmiş fotoğrafı yayınlandı.
Sosyal medyada ise 'Vay be, efsane sunucu otobüs bekliyor' ve 'Ee para akarken tutmazsan böyle otobüs beklersin' gibi yorumlara rastladım. Biraz daha abartsalar; Önal, çöp evde yaşıyor ya da kağıt topluyor diye de yazacaklar. Türkiye'de toplu taşımacılığın gelişmemesinin önündeki engellerden biri de, ünlülerin otobüse binmesinin garip karşılanması.
İstanbul'da trafik çilesi yaşamamanın en kestirme yolu, toplu taşıma aracı kullanmak. Avrupa'dan-Anadolu yakasına mı geçeceksin; bin Metrobüs'e ya da Marmaray'a, herkesten daha çabuk ulaş gideceğin yere.
Sarıyer'den Taksim'e mi geleceksin; en kestirme yol metro. Bunun örneklerini çoğaltmak mümkün... Artık yazın kısa mesafelerde de otobüsler tercih ediliyor, çünkü klimalar canavar gibi çalışıyor. Taksiye binsen, taksiciye klima açtırmak için sinir harbi yaşıyorsun. Yani Önal en güzelini yapıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA