Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Dünya Kupası notları

36 yaşındaki Alman golcü Miroslav Klose, bugüne kadar dünya kupalarında 14 gol attı. Bir gol daha atarsa Brezilyalı Ronaldo ile birlikte Dünya Kupası tarihinin en golcü oyuncusu unvanını paylaşacak. Ama teknik direktör Joachim Löw, kadroya almasına rağmen Klose'yi oynatmıyor. Almanya-Portekiz maçında Pepe kırmızı kart görmesine ve maç farka gitmesine rağmen Klose'yi oyuna almadı. Belki de Löw, tam bir futbol fanatiği ve 'En çok gol atan futbolcu' unvanının fenomen Ronaldo'da kalmasını istiyor. Böyle düşünüyorsa iyi yapıyor çünkü o unvanı Ronaldo hak ediyor.
Alman futbolcu Thomas Müller'e 'Bauer' yani 'köylü' diyorlar. Müller yakışıklı değil, parlak bir imajı da yok. Forvet oyuncusu; futbolu basit oynuyor ama santrforlardan bile fazla gol atıyor. Dünya kupalarında şu ana kadar sekiz gole ulaştı. Müller 1989 doğumlu, önünde daha çok maç var. Ronaldo'nun rekorunu Müller de kırabilir. Böyle köylüye can kurban.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA