Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Emrah cimri mi tutumlu mu?

Sibel Kirer'le evlenen şarkıcı Emrah'ın (Erdoğan) düğününde yemek yemeyi bekleyen 70 konuğa sadece şarap ve kuruyemiş ikram edildi diye haberler çıktı.
Haberlerde ayrıcacanlı müzik yerine laptop'tan müzik çalındığı, düğünün kısa sürdüğü ve konukların fazla eğlenmediğinden bahsediliyordu. Bu haberlerin doğru olmadığı yakında ortaya çıkar. Evet, Emrah'ın cimriliğine dair birçok şehir efsanesi ortalıkta dolaşıyor, sanatçıların bile bu konuda açıklamaları var ama bunların ne kadarı doğru bilmiyoruz.

ANNEYE BEDAVA AKBİL
Geçtiğimiz ay 5 milyon dolarlık hisse alımı ile gündeme gelen Emrah'ın; Bodrum'da 200 odalı bir oteli, toplam 100 dairesi ve 12 dükkanı olduğu iddia ediliyor.
Ünlü sanatçı ise hep 100 dairesi olduğu iddiasının efsaneden ibaret olduğunu söyler. Elbette Emrah'ın zenginliği abartılıyor ama emlak imparatoru olduğu da hep söyleniyor.
Emrah'la ilgili en son, annesi Ayten Erdoğan'a bedava Akbil çıkarttığı haberi çıkmıştı. Emrah, "Bu çocuk benim değil" diyerek reddettiği Tayfun'un oğlu olduğunu DNA testi sonucunda kabul etmişti. Yıllarca Tayfun'a hiç yardım etmediği ya da az para yardımında bulunduğu söylenirdi. Tayfun'un bir kafede garsonluğa başlaması da olay olmuştu.
Daha sonra Tayfun'a bir ev ve belli bir para karşılığında mirasından hak talep etmemesi için bir belge imzalattığı haberi de çıkmıştı.
Buraya kadar haberi çıkmış olaylardan bahsettim.
Bir de Emrah'ın cimriliğiyle ilgili şehir efsaneleri var:
Emrah; lüks restoranlara gittiğinde, arabasını valeye vermemek için arka sokaklara park ediyormuş.
Bebek'te aylık 15 bin liraya kiraya verdiği mekana gidip akşam yemeklerini bedavaya yiyormuş.
Tayfun'un annesi Ebru Çolak'ın Emrah'ın cimriliğiyle ilgili sözleri ise şöyleydi: "Tayfun, Bursa'dan İstanbul'a gidiyor.
İstanbul'da bir yerden babasının yanına taksiyle gidecek. Diyelim ki, taksi 8 lira tuttu, Emrah 3 lira için bile pazarlık yapıyormuş!"
Emrah'ın nakit birikimlerini tuttuğu bankanın müdürü de ünlü sanatçının faiz pazarlığı yapmasından dertliymiş. Emrah bir de bankayı arayacağı zaman önce personelin telefonunu çaldırıyormuş, ardından onların aramasını bekliyormuş.
Emrah, 2008 model BMW marka otomobiline LPG taktırmış.
Emrah'ın dört ay birlikte olduğu sevgilisi Sinem Ayşe'nin iddiası da ilginç: "Emrah bana jest olsun diye dişlerimi yaptırmıştı.
Bunu bana hediye ettiğini söyledi, meğer parayı ödememiş."
Elbette bunların hepsi birer iddia. Emrah belki de akıllı, tutumlu bir sanatçı ya da tutumluğu bazen fazla abartıyor. Hakkında o kadar çok iddia ortaya atıldı ki, artık Emrah'ın bir açıklama yapması gerekiyor. Yoksa bu efsaneler artarak devam eder.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA