Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bağdat Caddesi'nde tecavüz

Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B., cumartesi günü arkadaşlarıyla Kadıköy'de buluşup yemek yedi.
Gecenin sonunda E.F.B., Bostancı'daki evine gitmek için Kadıköy Rıhtım Caddesi'nden dolmuşa bindi.
Sahil yolunda dolmuştan inip evine doğru yürümeye başlayan genç kızın peşine biri takıldı. Takip edildiğini fark eden ancak kaçacak yer bulamayan E.F.B., evinin sokağına girdiği sırada saldırgan harekete geçti. Bir elinde bıçak olan saldırgan, diğer eliyle genç kızın ağzını kapattı ve sürükleyerek evinin yakınındaki bir apartmanın arka bahçesine götürdü.
Ve burada bıçak tehdidiyle ona tecavüz etti.
Tecavüzcü, genç kızın çantasındaki 65 lira ile cep telefonunu da aldı.
Tecavüzcü iki çocuk babası bir servis şoförü çıktı.
Zavallı kız ölmediği için bu olay da unutulup gidecek. Tecavüzcü de mahkemede kravat takıp iyi hal indirimi alır, 10 yıl falan yatıp çıkar herhalde.
Bu haberdeki asıl detay; tecavüzün İstanbul'un en güvenilir, en ışıltılı, en kalburüstü semtlerinden biri Bostancı'da, Bağdat Caddesi'nde gerçekleşmesi.
Kimse E.F.B.'nin çığlıklarını duymadı! Bu haberi okurken aklıma Monica Belluci'nin bir altgeçitte tecavüze uğramasını anlatan 'Dönüş Yok' filmi geldi. O rahatsız edici tecavüz sahnesinde saldırıyı görüp yoluna devam eden birisi vardı. Umarım E.F.B de toplumsal duyarsızlığın kurbanı olmamıştır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA