Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

CHP'deki HDP'liler rahatsız

'Tarafsız Bölge' programına katılan Deniz Baykal, "IŞİD'e karşı PYD'nin bir mücadele vermesi söz konusu değil" dedi ve hükümetin Suriye politikasını destekledi. Sosyal medyada hemen Baykal için 'Hizipçi yine iş başında', 'AK Parti'nin payandası', 'Koltuk sevdalısı bu adam hâlâ konuşuyor mu?' yorumları yapıldı.
Bu yorumlar, CHP'ye çöreklenmiş HDP'lilerden geliyor aslında. Emin olun, bu manipülasyon ustaları, programı izlemediler bile.
Halbuki Baykal, son dönemde CHP cephesinden gelmiş en mantıklı, en tutarlı açıklamaları yaptı: "Herkes kendi derdini IŞİD'in üzerinden takip ediyor. Dünyaya 'IŞİD'e karşı mücadele ediyoruz' diyor, aslında kendi amacını gerçekleştirmeye çalışıyor. PYD, Türkiye'nin güneyindeki Suriye sınırındaki kantonları birleştirmeye yöneliyor."
Baykal, iğrenç bir komplo ile koltuğunu kaybetti; bu komplonun sonuçları şimdi daha net ortada.
Atatürk resimlerini indiren HDP'liler, CHP'yi neredeyse esir aldı. Kılıçdaroğlu, HDP'lileri ve uluslararası komployu kızdırmamak için terör ve Suriye kriziyle ilgili açıklama bile yapamıyor!

SURİYE TİYATROSU!
Farkında değil misiniz, Suriye'de bir tiyatro oynanıyor. Tüm dünya IŞİD'e karşı ama yalandan mücadele ediliyor. ABD'nin, Rusya'nın, Suriye'deki kaosu bitirmek gibi bir derdi yok. IŞİD'le yalandan savaşıp kendi çıkarlarının peşine düşmüşler. PYD de ABD'nin desteğini alıp boş bulduğu ortamı değerlendirmeye çalışıyor.
PYD, PKK, HDP; hepsinin derdi Türkiye'den de parça koparıp büyük Kürdistan'ı kurmak.
HDP; hem tatlı su solcularının hümanist kaygılarını, hem de Cihangir ve Nişantaşı'nın Beyaz Türkleri'nin, AK Parti'ye olan nefretini kullanıp tarihin en sinsi yalandan muhalefetini yapıyor. HDP'ye destek verenler, bu büyük oyuna ses çıkarmayan CHP'liler; aslında Büyük Kürdistan'a giden yolun taşlarını döşüyorlar.
CHP'den aklı başında tek açıklama Baykal'dan geliyor, onu da 'koltuk sevdalısı', 'hizipçi' gibi klişe yorumlarla itibarsızlaştırıyorlar.
Baykal'ı karalayan CHP içindeki HDP'liler, 'Kılıçdaroğlu sayesinde partiyi ele geçiriyorduk. Baykal konuşunca oyunumuzu bozacak, millet uyanacak, kötü oldu' diye kaygılanarak bu yorumları yapıyorlar.
Türkiye savaşın eşiğinde, kritik bir virajdan geçiyor. Suriye'deki oynanan oyunu gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; ABD ve Rusya'ya bile kafa tutarken, Misak-ı Milli sınırları tehdit altındayken; HDP'lilerin esiri olmuş CHP'liler, hükümeti dünya siyasetinde zor duruma düşürmek için her yolu deniyor. Yazık Atatürk'ün partisine!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA