Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yeni Zombi dizisi

Amerikan kanalı Syfy'nin ünlü zombi dizisi 'Z Nation'(Zombi Toplumu) Türkiye'de de ekrana gelecek. Benim gibi zombi dizilerinin hastası olanlar 'Z Nation'ı kaçırmaz diye tahmin ediyorum. Çünkü 'The Walking Dead'in artık konu mankenine dönüşmüş, kaplumbağa gibi yavaş yürüyen zombilerinden fena halde sıkılmış durumdayım. 'Z Nation'daki zombiler ise daha cengaver ve çok saldırganlar. 'Z Nation'da da yine bir virüs dünyada hızla yayılıyor ve hayatta kalanlar hem zombilerden kaçmaya, hem de virüse çare bulmaya çalışıyorlar. 'Z Nation'da aksiyon daha fazla, yer yer komik sahneler de var. Zombi türüne farklı pencereler açtığı için 'Z Nation', ABD'de büyük ilgi görmüştü.

FİLBOX İDDİALI
'Z Nation'ın ilk bölümü Filbox'ın Dizi TV kanalında 27 Şubat (Cumartesi) saat 22.00'de ekrana gelecek. Vizyonda olduğu dönemde büyük ilgi gören 'Battle For Sevastopol/ Sivastopol Savaşı' da bu cumartesi yine Filbox'ın Sinema TV kanalında yayınlanacak. Türkiye'de dijital platform denince akla ilk Digiturk, D-Smart ve Teledünya geliyor ama bu piyasada Filbox diye güçlü, iddialı bir oyuncu daha var. Fazla tanıtım yapmadılar ama Filbox, HD yayın yapan beş sinema TV kanalıyla, sinema konusunda çok iddialı. 'Z Nation' örneğinde olduğu gibi Dizi TV kanalı da önemli dizileri ekrana getiriyor. Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet, Da Vinci Learning gibi popüler yedi belgesel kanalı, Eurosport HD, Fight Box gibi çok izlenen spor kanalları da var Filbox'ta. Ayrıca uydudan bütün ulusal kanalları da izlemenin mümkün olduğu Filbox, makul fiyat politikasıyla da dikkat çekiyor. Sinema, dizi, belgesel ve spor tutkunları Filbox'ı bir araştırsın derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA