Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hülya Avşar'ın suçu ne?

'Hafta sonunu kiminle geçirmek istersiniz' sorusuna; A) Eşinizle... şıkkından sonra, diğer seçenekleri dinlemeden 'B' diye cevap veren kadının videosu, sosyal medyada fenomen olmuştu. Videonun bir benzerini de Hülya Avşar; 'Muhteşem Yüzyıl-Kösem' dizisinin setinde, üzerinde Safiye Sultan kıyafeti varken çekti ve büyük ilgi gördü.
'Kösem'in yapımcısı Timur Savcı, bu videoya çok kızmış. Avşar'ı arayan Savcı, 'Rolün inandırıcılığını etkiler' diyerek videoyu paylaşılan hesaplardan sildirtmiş. Savcı daha önce de 'rolün inandırıcılığını etkiler" bahanesiyle bazı oyunculara müdahalede bulunmuş, medyada gündeme gelmelerini istememişti. Bu tez Savcı'da takıntıya dönüşmüş durumda; tepkisini abartılı buluyorum. Dünyada bir sürü oyuncu dizilerde, filmlerde oynuyor. Bu oyuncular ev hapsinde yaşamıyorlar. Eğleniyorlar, tweet yazıyorlar, Avşar gibi eğlenceli videolar da çekiyorlar falan filan... Yani Savcı istemese de hayat devam ediyor. Oyuncuların haberleri medyada çıktı diye bir dizinin, bir filmin inandırıcılık anlamında zarar görmesi saçma bir düşünce. Bence Savcı, Hülya Avşar'a haksızlık etti. Savcı, 'Kösem' dizisinin reytingleri neden yerlerde sürünüyor, asıl ona kafa yormalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA