Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kıvanç ve Kenan haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile birlikte gittiği Hawaii tatilinin fotoğraflarının medyada çıkmasına çok kızmış: "Ülkemin böyle karışık ve üzücü zamanlarını düşünerek hem nikahım, hem de balayım sırf haber olmasın diye en sessiz şekilde, en uzak yere gitmeye çalıştım. Benim ve ekran yüzü olmayan eşimin özel görüntülerini, bize saygı göstermeden özensizce tam sayfa basan magazin gazetecilik anlayışını kınıyorum."
Kenan İmirzalıoğlu da evlilik hazırlıklarıyla ilgili sürekli haberlerinin çıkmasını terör olaylarına bağlayarak eleştirmişti. Gündemde terör ve acı varken ünlülerin, tatilleri ve eğlenceleriyle haber olmak istememelerini doğal karşılıyorum. Ama bir yandan hayat devam ediyor; tatile çıkan, evlilik hazırlığı yapan sadece Tatlıtuğ ve İmirzalıoğlu değil. Ayrıca insanlar, 'Dur ülkede terör olayları varken hangi ünlüler eğlenmiş, bu haberleri okuyup kızayım' deyip magazin eklerini okumamazlık yapmıyor. İmirzalıoğlu için 'Ülke gündemi kötü, sen nasıl evlenirsin?' diyen yoktur herhalde. Böyle saçma yorumlar yapanlar varsa da sayısı azdır. Tatlıtuğ ve İmirzalıoğlu, meseleyi biraz abartmışa benziyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA