Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hıncal Abi'den kırmızı kart

Ben şanslı bir gazeteciyim. Çünkü Hıncal Abi (Uluç) gibi efsane bir köşe yazarı okurum var. Hıncal Abi; köşesinde, yazılarımla ilgili bazen beni sever, bazen de kulağımı çeker. Onun sayesinde hem çok okur kazandım, hem de hatalarımı görme fırsatı buldum. Hıncal Abi; ileride hayatımız yön veren yazıları, kitapları ve TV programları gibi birçok yönüyle anılacak.
Hıncal Abi'nin bir özelliği de genç meslektaşlarını dikkate alması. Dikkate alan başka da duayen yazar yok aslında, bu da medyamızın bir eksikliği!
Hıncal Abi bazen bizi övüyor, bazen de bir hakem gibi hiç acımadan kırmızı kartını çıkarıyor. Hıncal Abi en son Arda Turan'lı Opet reklamıyla ilgili yazımı eleştirdi.
Ben o reklamın yer yer klişelere teslim olmuş abartılı dilini eleştirmiştim ama enteresan bir şekilde reklam tam da vatan sevgisine ihtiyaç duyduğumuz dönemde ekranda dönüyor.
Evet, Hıncal Abi'nin dediği gibi bu reklama tam da şimdi ihtiyacımız varmış. Okuyuculardan gelen e-posta'lara baktım; onlar da Hıncal Abi gibi benim Fenerbahçe fanatikliği yaptığımı düşünüyor. Hıncal Abi de bilir; bu köşede, Fenerbahçeli futbolcuları, yöneticileri de eleştirdiğim çok oldu. Yalnız bu ara fazla Arda Turan yazısı yazdım galiba!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA