Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aziz Yıldırım oyuncağını bırakmaz

Başakşehir yenilgisinden sonra artık Fenerbahçelilerin konuştuğu tek bir mevzu var: 'Aziz Yıldırım istifa eder mi?' Ekşisözlük'te, 'Nasıl ki bir çocuğun elinden oyuncağını alamazsın, bu adamın elinden de Fenerbahçe'yi alamazsın.
Ağlar, zırlar, ortalığı birbirine katar. Ölüm ayırana kadar Fenerbahçe başkanıdır kendisi' diye bir yorum vardı; çok doğru bir tespit.
Nani, Robin van Persie transferlerinden sonra Yıldırım'ı büyük başkan, takımı da şampiyon ilan eden Fenerbahçe taraftarını kandırmak kolay. Yıldırım, yine bazı futbolcuları günah keçisi ilan edip satar. Onların yerlerine ismi büyük ama futbolu şüpheli reklam transferleri yapar ve her başı sıkıştığında yaptığı gibi 3 Temmuz edebiyatına sarılıp bir şekilde taraftarı yine uyutur.
"Beni kızdırmayın, 10 yıl daha gitmem" lafını boşuna söylemedi, isterse gitmez. Çünkü Fenerbahçe tesislerinde, Avrupa seyahatlerinde gününü gün eden kongre üyeleri avantalar kesilmesin diye Yıldırım'a gözü kapalı oy verir.
Özetle; Fenerbahçe taraftarı hiç isyan etmesin, hak ettikleri şekilde yönetiliyorlar. Yıldırım'ı sadece Ali Koç tahtından indirir ama o da bazı haklı nedenlerden Yıldırım'ın karşısına çıkmak istemiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA