Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

CHP’nin Atatürk düşmanlarını savunması...

'Kemalist devrim; Türk ticaret burjuvazisinin, toprak ağalarının, tefecilerin, az miktardaki sanayi burjuvazisinin, bunların üst kesiminin bir devrimidir.' 'Kemalist hareketin sonucunda Türkiye'nin sömürge, yarı-sömürge, yarı-feodal yapısı; yarısömürge ve yarı-feodal yapı ile yer değiştirmiştir, yani yarı-sömürge ve yarıfeodal iktisadi yapı devam etmiştir.' 'Kemalist diktatörlük; sözde demokratik, gerçekte askeri faşist bir diktatörlüktür.'
'Kemalizm ile devrimcilik bir arada yürümez... Kemalizm faşizmdir.'
TİKO'nun kurucusu, Cumhuriyet rejiminin düşmanı İbrahim Kaypakkaya'ya ait bu açıklamalar. Kaypakkaya'nın daha ağır Kemalizm eleştirileri de var ama yerimiz dar.
İşte bu Kemalizm düşmanı, ölüm yıldönümü 18 Mayıs'ta CHP Gençlik Kolları'nın resmi twitter sayfasında 'Ser verip sır vermeyenleri saygı ve özlemle anıyoruz #ibrahimkaypakkaya' diyerek anıldı.
Hadi CHP'li gençler cahil kalmış, TİKO neci, İbrahim Kaypakkaya'nın ideolojisi nedir bilmiyorlar, büyükleri öğretmemiş. Ya CHP'li yetişkinlere ve milletvekillerine ne demeli?
Ülkeyi bölmek isteyen, Atatürk büstlerini lağım çukurlarına atan PKK'lılarla kol kola girmiş vekillerin dokunulmazlıklarını askıya alacak anayasa değişikliği teklifi oylamasında HDP'lilere destek çıktılar.

HEP TUTARSIZLIK
Atatürk'ün partisi CHP'nin geldiği noktaya bakar mısınız? Atatürk'ün partisi HDP'ye kol kanat geriyor. Atatürk'ün partisinin gençleri de Kemalizm düşmanı Kaypakkaya'yı özlemle anıyor. Benim Atatürk'ü duyunca gözleri dolan, her 10 Kasım'da onu özlemle anan, Atatürk Devrimleri'nin yılmaz bekçisi vatandaşlarım da; CHP'yi Cumhuriyet rejiminin koruyucusu sanıyor.
Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA