Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Günaydın farkı

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından bu yıl 30 Mayıs'ta, 22'ncisi verilecek olan Altın Objektif Ödülleri'ni kazananlar açıklandı.
SABAH GÜNAYDIN eki, magazinde iyi işler çıkarıyordu, dört muhabirimizin birden ödül alması bu emeği taçlandırmış oldu.
Ekimizin özel haberlerden sorumlu bakanı Ömer Karahan, 'Beceriksiz Doktor Kurbanıyım' başlıklı Zerrin Özer röportajıyla 'En İyi Röportaj' ödülünü kazandı. Ekimizin usta muhabiri Özlem Avcı ise 'Karakola Sığındı' başlıklı Deniz Akkaya haberiyle 'En İyi Haber' dalında ödül aldı.
GÜNAYDIN'ın haber akışını sağlayan, yazı işleri müdürümüz Yusuf İzel'in sağ kolu Merve Yurtyapan 'Koca Yürek' başlıklı Kayahan fotoğrafı ve Gökhan Gökduman 'O Eski Halinden Eser Yok Şimdi' başlıklı Hakan Uzan fotoğrafıyla 'En İyi Fotoğraf' dalında ödüle layık görüldüler.
Bu arada tiyatroyu da ihmal etmiyoruz. Magazin basınının tek tiyatro eleştirmeni İlker Gezici de tiyatro eleştirileri, sinema ve sanat haberleriyle ekimize büyük prestij katıyor. İlker, Merve, Özlem ve Ömer'in hazırladığı 'Her Kafadan Bir Ses' başlıklı röportajlar da ses getiriyor.
Biz yazarlar, ekin vitrinindeki insanlarız; bu ekin asıl kahramanları ise muhabir arkadaşlarımız. Artık özel haber, röportaj denince akla ilk, Sinan Özedincik önderliğindeki GÜNAYDIN ekibi geliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA