Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Türklere saldırı riski!

EURO 2016 için Fransa'ya gidecekleri sadece grevler, çatışmalar, aşırı güvenlik önlemleri beklemiyor.
Felaket tellalı olmak istemem ama gidecekler bazı iddialardan haberdar olmalı. İnternetteki taraftar forum sitelerinde, Türklere karşı fanatik grupların saldırılarının olabileceği iddia ediliyordu. Hatta olası saldırılara karşı bazı taraftarlar birlikte hareket etme çağrısında bulunmuştu. Dün sosyal medyada da UEFA ve EURO 2016 logolu ve üzerinde 'Turkey not welcome' yazılı tişört resimleri gördüm. 'Türkiye, senin yerin Avrupa değil' mesajı veren bu tişörtler, elbette sahte ama el altında Fransa'da satıldığı iddia ediliyor.
Taraftarlarımıza saldırı riski olabilir. Fransa'da Türkiye'ye düşman yasa dışı terör örgütleri de çok fazla! Fransa'daki Türkiye Büyükelçiliği böyle bir risk var mı yoksa bunlar sadece birer iddia mı diye bir açıklama yaparsa iyi olur. Varsa bir risk, önceden önlem alınsın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA