Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

100 milyon dolar Ali Koç’u başkan yapar!

Önceki gün basında Ali Koç ile ilgili iki önemli açıklama yer buldu. Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, "Ali Koç'un büyük sermaye koyacağını biliyorum. Söyledi zaten. Sponsorluklar ve reklam olayı ile gerçekleşecek ama Türk sporunda görülmemiş bir sermaye girişi olacak. Onun vereceği parayla oluşturulacak kadro, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapabilir" dedi.
Şansal Büyüka da köşesinde 'Ali Koç, göreve geldikleri taktirde 'hatırı sayılır bir parayı' kulüp kasasına koyacaklarını açıkladı. Ben o rakamı Koç'un yönetiminde yer alacak birinden öğrendim.
Ali Koç 'mütevazı' davranmış.
Koyacakları para 'hatırı sayılır' değil, 'müthiş' bir para...' diye yazdı.
Şimdi Koç'un vereceği desteğin miktarı konuşuluyor; tabii başkan seçilirse!
Aziz Yıldırım'ın 2015 yılında kulüpte yaptığı konuşmada "100 milyon dolar teminat mektubu getirin, kulübe verin, başkanlığı bırakırım" diyordu. Aynı konuşmada Yıldırım, "Oturduk, konuştuk ettik. Bıraktığım gün aday olacak. Söz verdi çünkü.
Sözünü yemez Ali Koç" dedi.
Aslında Koç, kulübe 100 milyon dolar teminat mektubu getirse başkan olur. Tabii Yıldırım sözünü tutarsa!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA