Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yolu uzatan taksiciye 10 yıl hapis…

Kadıköy'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na gitmek isteyen Suudi Arabistan uyruklu turist A.N.M.'yi Avrupa yakasında dolaştırdıktan sonra havalimanına götüren taksici E.C.'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 10 yıl hapis istemiyle yargılanacak. Zavallı turist hem dolandırılmış, hem de uçağını kaçırmış.
E.C. gibi o kadar çok dolandırıcı var ki; bunlar ülke turizmini de baltalıyorlar. Siz Arap turistin yerinde olsanız bu kötü tecrübeden sonra arkadaşlarınıza Türkiye'yi tavsiye eder misiniz? Aksine yaşadığınız kötü olayı anlatırsınız ve bu kulaktan kulağa yayılır. Sonra da taksiciler UBER'den yakınıyorlar. Yakınmakta haklılar ama içlerindeki E.C. gibi çürük elmaları sepetten atmadıkları sürece UBER'in müşterisi artmaya devam eder! Her 'kötü taksici' haberi UBER'in bedava reklamına dönüşür!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA