Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Failler bulunsun!

Fenerbahçe Kulübü, 4 Nisan 2015'te takım otobüsünün kurşunlanmasını protesto etti. Fenerbahçe TV yayın yapmazken, sosyal medya hesapları ve resmi site donduruldu. Ayrıca Fenerium mağazaları kapalı, camları karartıldı. Kadıköy'de Yoğrutçu Parkı'nda bulunan Lefter Küçükandoyanis ve Alex de Souza heykelinin de üstü kapatıldı.
O gün ne olduğunu hatırlayalım;
Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile karşılaşan Fenerbahçe Futbol Takımı, (Maç 5-1 Fenerbahçe lehine sonuçlanmıştı) Trabzon Havalimanı'na gitmek için otobüs ile Rize'den Trabzon'a hareket etmişti. Futbolcu ve yöneticileri taşıyan otobüs, Sürmene ilçesi girişinde taşlı ve silahlı saldırıya uğramıştı. Otobüsün şoförü Ufuk Kıran, hastaneye sevk edilmişti.
Saldırı FETÖ ile ilişkilendirilmişti.
Dosyaya bakan Savcı Sait S. ve Hakim İsa K., ise meslekten ihraç edilmişti ama saldırının failleri bulunamamıştı. Fenerbahçe yönetimi ve taraftarı, saldırının faillerinin bir an önce bulunmasını istiyor, dün yapılan protesto da bu yüzden. Ya sıkılan kurşun şoförü öldürseydi? İşte bir daha böyle bir ihtimali düşünmemek için suçlular bulunmalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA