Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘Game of Thrones’ teorileri

'Game of Thrones' hayranları dizinin final sezonunu heyecanla beklerken diziyle ilgili ortaya altı teori atıldı. İşte o teoriler: 1) Ölü Starklar, White Walkers olarak geri dönecek. 2) Bran, tıpkı Hodor'a yaptığı gibi Mad King'i delirtti. 3) Gendry, Cersei ve Robert Baratheon'un çocuğudur ve dolayısıyla Demir Taht'ın varisidir. 4) Jon Snow, Night King olacak ve White Walkers'ları Westeros'tan sonsuza dek uzak tutacak.
5) Dizi, Westeros'un tarihini yazan Sam Tarly'nin anılarıdır. Dizinin uyarlandığı orijinal kitabın yazarı George R. R. Martin'i temsil eden de Sam Tarly'dir. 6) Tyrion Lannister, Demir Taht'ı alacak.

15 NİSAN'DA...
Ben bu teoriler arasında en çok Tyrion Lannister'ın tahta çıkmasına sevinirim ama sürpriz bir final olmaz. Her neyse neyin ne olacağını 15 Nisan'dan itibaren dünya ile aynı anda Digiturk'ten izleyerek öğreneceğiz.
Final sezonuna sayılı günler kalmışken diziyle ilgili hafızanızı tazelemek istiyorsanız, ilk yedi sezonun tüm bölümlerini internet üzerinden beIN Connect uygulamasından izleyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA