Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bedava İstanbul reklamı

'Charlie'nin Melekleri'ni en son 2000 ve 2003'te Cameron Diaz, Lucy Liu ve Drew Berrymore'lu kadrosuyla sinemada izlemiştik.
Elizabeth Banks'in hem yapımcılığını, hem de yönetmenliğini yaptığı yeni 'Charlie'nin Melekleri' filmi, 22 Kasım'da ülkemizde vizyona girecek.
Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska'nın başrollerini paylaştıkları yeni filmde bizi en çok ilgilendiren şey; bazı sahnelerin İstanbul'da çekilmiş olması. Filmle ilgili geçtiğimiz günlerde paylaşılan ilk görüntülerde de Ayasofya'nın önünde çekilen bu güzel fotoğraf vardı.
Bir reklam filmi karesi gibi değil mi?
Böyle bir fotoğrafı çekmek için yüklüce para ödemeniz gerekir. Hele bu karenin tüm dünyada izlenmesini sağlamak için daha büyük bütçeniz olmalı.
Bu reklamı Kasım ayında 'Charlie'nin Melekleri' bizim için yapacak. İşte yabancı popüler bir filmin Türkiye'de çekilmesinin en büyük faydası. Hükümetin ülkemizde film çeken yabancı yapımcılara sunduğu büyük kolaylıkların meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA