Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yenin bizi kardeşim

Yine futbol kalitesinin yerlerde süründüğü bir derbi izledik. Son yıllarda özellikle Fenerbahçe'nin evinde oynanan derbilerde kalite düşüyor. Çünkü Galatasaray 20 yıldır, Beşiktaş 14 yıldır, Trabzonspor ise 22 yıldır Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenemiyor.
Bir Fenerbahçeli olarak bu durumdan büyük keyif alıyorum ama oğlumu ne zaman derbiye götürsem "Baba bu kötü futbol için mi bu kadar yorgunluk çekiyoruz? Keşke evde Liverpool- Chelsea maçını izleseydik" diyor.
11 yaşındaki çocuk sahada iyi futbol görmek istiyor ama bizim yetişkin taraftarların ve dört büyüklerin tek derdi sonuç!

MAÇLAR KEYİFSİZ
Fenerbahçe, 20-22 yıllık rekorun devam etmesi için derbilerde yenilmemek için sahaya çıkıyor.
Rakipleri de "Yine mi yenemeyeceğiz" diye strese giriyor. Ve bu yüzden Kadıköy'deki maçlar genelde keyif vermiyor. Tabii Galatasaray, en kötü döneminde sahada 10 kişi kalmış Fenerbahçe'yi yenemiyorsa bir daha ne zaman yenecek orası meçhul! Vallahi bir Fenerbahçeli olarak "Artık bizi yenin de bundan sonra güzel futbol izleyelim" diyecek kıvama geldim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA