Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAİT GÜRSOY

Kart atın, bir çocuk daha gülsün


Bugün sizlerle çocuklarımız için yapılacak onurlu bir çalışmayı paylaşmak istiyorum. Çocuklarımızın mutluluğunda bir nebze payım olursa, bir eğitimci olarak bana yeter artar... Türk Eğitim Vakfı (TEV), yılbaşı kartlarına yeni bir anlam kazandırıyor. TEV'in web sitesini ziyaret ederek göndereceğiniz ekartlarıyla sevdiklerinizin yeni yılını kutlayabilirsiniz. "Türkiye'nin geleceği için 1 milyon ekart" sloganıyla 10 Ocak 2005'e kadar sürecek kampanya şöyle işliyor: www.tev.org.tr'den, resim seçip mesajınızı yazarak oluşturacağınız TEV ekartı dilerseniz ücretsiz, dilerseniz alt limiti 2 bin 5 yüz TL gibi sembolik meblağ karşılığında gönderebiliyorsunuz. Onlarca ekart göndererek çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunabilirsiniz.
Ayrıca, bir firma sahibiyseniz tebrikleri TEV ekart ile yaparak kampanyaya sponsor olabilirsiniz. Böylece yeni yılda bin çocuğa yeni bir gün hediye edebilirsiniz. Sakın unutmayın! Yeni Yasa gereğince sponsor olan firmaların yaptıkları bağışlar, vergiye tabi değil. Microsoft, Garanti Bankası, Halkbank ve Anadolu Bank kampanyaya destek veren kuruluşlar. TEV, sosyal sorumluluk bilinci taşıyan diğer firmaları da bu kampanyaya desteğe davet ediyor. Haydi gelin.. geleceğimizi aydınlatmak için hep birlikte bir adım atalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA