Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NİHAT HATİPOĞLU

Ahlaki çöküntüye dikkat!

Mahrem olması gereken hayatlar ağızlarda sakız ediliyor. İftiralar birbirini kovalıyor. İddialar ortalığı bulandırıyor. Ortalıkta ürperten cinayetler var. Kimin hangi olayı neden ortaya serpiştirdiği belli değil. Aile mahremiyeti adap ve edebi ayaklar altına alınıyor. Çirkef ilişkiler, yanlış hayatlar imrendiriliyor. Henüz küçük yaşta olan kişiler, gençlere rol model olarak takdim ediliyor. Bütün bunlar fütursuzca, ölçüsüzce kural, kanun, ilke tanımadan ortalıkta yapılıyor. Saatlerce her gün insanlar da bunları izliyor, takip ediyor.
Evlilikle ilgili programlara getirilen ölçü ve dengeli bir standart bu programlara da getirilemez mi?
Programlar birer yarayı sarmalı. Sosyal dokuyu güçlendirmeli. Bir işe yaramalı. Çirkinliği eşmenin ne faydası var. Kötü değil de iyi olan şeyler takdim edilmeli. Maalesef iyi olan davranışlar sadece reklam amaçlı olarak sunuluyor. Bu nedenle de toplumun insanlara güveni de günden güne azalmakta, sarsılmakta.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA