Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HİLAL KAPLAN

Gözümüzün önünde oldu her şey

Mansur Yavaş'a canlı yayında şantaj yapıp yapmadığı sorulduğunda,"Evet, hepsini de yaptırdım. Parayı almak için yazıyorsunuz. Ödemeyi teşvik için yaptım"dedi.

Vergi kaçaklığı konusunda, Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ne yaptığı savunmada "600.000 dolara anlaşıldı. Karşı taraf firma olduğu için makbuz kesildiğinde yaklaşık 300.000 doları vergiye gidiyordu" diyerek vergi kaçakçılığını doğruladı.

Ahlâksızlıkla suçladığı adamla iş yapıp onu dolandıran da kendisiydi. İnkâr edemedi, bilakis teyit etti.

Ekrem İmamoğlu, bol keseden vaatler sıralarken Belikdüzü'nü yönettiği süre zarfında vaatlerinin sadece %20'sini gerçekleştirmiş olduğunu gizledi.

Ayrıca İmamoğlu, 15 Temmuz gecesi, "Yurtta Sulh Konseyi" adı altında FETÖ'cüler darbe yaparken, Brüksel'den attığı tivitte,"Sulh içinde demokrasiye sahip çıkarak bu süreci milletçe tahrik ve taşkınlık olmaksızın aşmalıyız" diyebilmişti.

Meral Akşener gibi o da FETÖ'cüleri 'Mehmetçik', imanından başka silahı olmayan halkı ise 'taşkın' görenlerdendi.

Ak Parti grubu, İstanbul Büyükşehir bünyesinde su fiyatlarının %15 düşürülmesi teklifinin CHP tarafından reddedildiğini kabul etti.

HDP Eş Genel Başkanı "Mansur Yavaş da blecek ki seçilmişse HDP oylarıyla seçilmiştir... O da işte bizim gücümüzdür" dedi. Ve ekledi: "Kürdistan'da biz kazanacağız. Batıda Ak Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz."

HDP İlçe Başkanı devam etti: "Kürdistan'da kayyımın el koyduğu belediyeleri geri alacağız. Türkiye tarafında AKP-MHP koalisyonuna kazandırmayacağız."

FETÖ'nün yüzsüz kaçaklarından Ekrem Dumanlı, "Gidip oy verin. Biz masum insanlara terörist yaftasını vuranlara oy vermeyin. Bu zulüm bir an önce bitsin" çağrısı yaptı.

PKK elebaşının yeğeni olan HDP'li Ömer Öcalan, "Seçmenlerimiz Saddet Partisi adayına oy versin. Urfa'da halkımız oyunu Saadet'e versin" diyerek seslendi.

HDP, birçok ilde CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi lehine aday göstermekten çekildi. Elbette "hayrına" değildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun verilerine göre tam 325 PKK iltisaklı kişiyi il ve ilçe meclislerine almaları karşılığında idi.

Hendek terörü başladığından beri Ak Parti, ilçe başkanı ve üyeleri dahil toplamda beş kişiyi PKK terörüne şehit verdi. Kimisi yolda kimisi evinde, çocuklarının gözü önünde öldürüldü.

Size 'çözüm süreci' diyenler, HDP ile her daim rekabetini sürdüren Ak Parti'yi suçlayanlar bugün terör destekçilerinin her türlüsüyle el ele, kol kolalar.

Oy verirken Pensilvanya ve Kandil'i memnun edip etmeyeceğinizi bu yüzden düşünmenizi istemiyorlar.

Bu yüzden yanı başımızda ikisi çökmüş, biri batık üç devlet varken gözümüzün içine baka baka 'beka değil zeka' diyerek zekamızla alay ediyorlar.

15 Temmuz'dan önce, bizim 'paralel devlet' ile mücadelemize paranoyaklık diyen de onlardı.

"Erdoğan'a suikast yapılabilir" diyenlerle dalga geçenler de onlardı.

Ayasofya, Avrupa Parlamentosu tarafından hedefe konup, İsrail Akdeniz'e çıkarma yapmaya hazırlanırken, ABD tehditlerini ayyuka çıkarmışken hâlen bu seçimin 'yerel' olduğunu düşünen kaldı mı gerçekten?

Gözümüzün önünde oldu her şey; hakikate gözlerini kapayıp oy vermeyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA