Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Kutlu Doğum

Her yıl, Kutlu Doğum Haftası, "Laiklik elden gidiyor" iddialarıyla gölgelenir. Geçen sene, "23 Nisan Çocuk Bayramı'na alternatif oluşturdular" iftirası, 27 Nisan e-muhtırasına bile girmişti. Bizim geleneğimizde, göreneğimizde ve dinimizde olmamasına rağmen, bazı aileler, göğsünü gere gere, Noel Babalı, çam ağaçlı davetler verip, Hz. İsa'nın doğum gününü kutlayabiliyor. Ama, Hz. Muhammed'in Kutlu Doğum Haftası'nda, ilahi okuyan birkaç kız başını örttü mü, kıyamet kopuyor. Hoşa gitsin diye, acaba ilahileri Noel Baba kıyafetiyle mi okusalar?
Tabii çoğunluk bu kafada değil. "İftihar Abidemiz Efendimiz" isimli albümde, Ahmet Özhan, Muazzez Ersoy, Fatih Kısaparmak, Murat Göğebakan, Funda Arar, Zara, Hakan Altun, İbrahim Sadri, Orhan Hakalmaz, Erhan Güleryüz, Uğur Işılak gibi önemli sanatçılar, Hz. Peygamber için yazılan birbirinden güzel eserleri seslendirdiler. Kısa sürede, bu albümün satışı 200 bine ulaştı. Salı akşamı, 5 bin kişilik İstanbul Gösteri Merkezi tıklım tıklım doluydu. Adı geçen sanatçılar, albümdeki eserleri hiçbir bedel almadan okudu. Kaset ve bilet gelirleri eğitime destek için kullanılacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA