Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Şekspir Müzikali

Geçtiğimiz pazar, Oyun Atölyesi'nde Haluk Bilginer'in başrolünü oynadığı "Şekspir Müzikali"ne gittim. Sözler, Shakespeare'in eserlerinden kolaj yapılmış; besteler Tolga Çebi'ye ait; yönetmen Kemal Aydoğan. Ekip, canlı performansı büyük bir başarıyla yürütüyor. Play-back yapmıyorlar. Bilginer, hem insan ömründeki 7 çağı fevkalâde yeteneğini sergileyerek canlandırıyor, hem de Shakespeare'in sözleriyle, eserin başından sonuna kadar şarkı söylüyor. Bilginer'e eşlik eden Evrim Alasya, Selen Öztürk, Zeynep Alkaya, Tuğçe Karaoğlu, Bengi Günay, ses ve oyunlarıyla göz dolduruyorlar.
Bilet bulabilirseniz kaçırmayın derim. Bilginer gibi bir sanatçıya sahip olmak, Türkiye'nin şansı. Ama onu, sinema ya da dizilerden ziyade, Şekspir Müzikali gibi herkesin harcı olmayan oyunlarda görmeyi tercih ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA