Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Meğer Demirel rica etmiş

Kemal Kılıçdaroğlu'nun en önemli özelliği, doğru söyler gibi yapıp, gerçek dışı konuşması. Seçim öncesinde, Samanyolu televizyonuna çıkan Kılıçdaroğlu, "Demirel ile görüştünüz mü? O size, milletvekili adayı olması için hiç isim verdi mi?" sorusuna karşılık şöyle demişti: "Bana şu ana kadar şunu milletvekili göster, şunu gösterme diye bir şey söylemedi. Şunu göster dese, samimi olarak söylüyorum gösterirdim. Ama böyle bir talebi olmadı. 10 tane milletvekili göstermiş, biz listelere koymuşuz falan; tamamen hayal ürünü..."
Kılıçdaroğlu o gün sözlerini bir iddiayla bağlamıştı: "Söylediklerimin dışında bir yerde yüz yüze gelmek veya telefonla konuşmak varsa, ben bugün Genel Başkanlığı bırakırım, bu kadar net söylüyorum."
Buna mukabil, Demirel dün bir açıklama yaptı. CHP'den gelecek sağ kökenli milletvekilleriyle grup kurdurmak istediği iddialarına cevap verirken dedi ki: "Allah şahidimdir, kimse için böyle bir talepte bulunmadım. Tek istisna Mehmet Haberal'dır. O mesele de tamamen insanidir."
Demirel, açıklamasıyla, Kemal Kılıçdaroğlu'nu yalanlamış oldu. Kılıçdaroğlu, Haberal'ı milletvekili adayı yapmasının arkasında Demirel olduğunu saklamıştı. Hakikat meydana çıktığı için istifa eder mi? Tabii ki etmeyecek. Bunu hatırlatmamızın sebebi, tarihe bir not daha düşmek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA