Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Hasta olmamak için

Eğer hasta olmak istemiyorsan... duygularını paylaş. Saklanan veya baskılanan heyecan ve hisler, başta gastrit ve ülser olmak üzere çeşitli hastalıklara yol açar. Diyalog kurmak en güçlü ve en mükemmel bir terapi şeklidir.
Eğer hasta olmak istemiyorsan, karar vermelisin... Kararsız kişi, endişe ve ıstırap içinde olur. Mide rahatsızlığı, sinir hastalıkları ve cilt sorunları yaşar. Karar vermek için, bazen kaybetmeyi göze almak gerekir.
Eğer hasta olmak istemiyorsan, olduğundan farklı yaşama... Gerçeği saklayan, rol yapan, her zaman mutlu olduğu görüntüsünü veren bir kişi, tonlarca ağırlığı biriktirir aslında. Ayağı kilden olan bir bronz heykele benzer.
Eğer hasta olmak istemiyorsan, kabullenmeyi öğren... kendinle barışık ol. Aksi takdirde, taklitçi, aşırı rekabetçi, kıskanç ve yıkıcı olursun. Eleştirileri kabul et.
Eğer hasta olmak istemiyorsan karanlığı kovmak için daima bir kibrit yakmayı öğrenmelisin. (Necla Sanlı'ya teşekkürler)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA