Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Şarkılar

Ferhat Göçer'in sesinin rengine hayranım. İlk günden itibaren bütün CD'leri bende var. Birbirinden güzel şarkılar, hâlâ güncelliğini koruyor. Bu sene yeni bir CD daha çıkarmış. Bu ne çalışkanlık! Daha geçen sene birkaç şarkısını İPhone'uma kaydetmiştim. Aklıma geldikçe dinliyordum. Sezen Aksu'nun bestelediği "Ah yıllar", Zeki Güner'in bestesi "Üzüm", Ersel Serdarlı'nın "Yanındayım"ı favori şarkılarımın arasına girmişti.
"Ne kadar uzak olsak da / Ben gene yanındayım / Toprağa dokun avucundayım..."

***
"Seni sevmeye âşığım" CD'sinde, tam 10 yeni şarkı var. "Mehtabın rengini" seveceğinizi tahmin ediyorum: "...Silinmedi izler hâlâ dün gibi / Kadehim senle dolu; aynı İstanbul rengi / Alıştım dediğim yokluğun buz gibi / İçimde hatıralar eski şarkılar gibi..." (Söz: Ercan Kutlu- Reşit Gözdamla, Müzik: Reşit Gözdamla)
Benim hayallerimde her zaman Erol Evgin'in önemli bir yeri olmuştur. Ferhat Göçer'i de, onun devamı gibi görüyorum. Tabii bu arada Selami Şahin'in adını anmadan geçemeyeceğim. Hele son şarkısı "Bir kadın sevdim, o da sensin"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA