Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Cezaevi

Oda TV sanıklarından Müyesser Yıldız'a yalnızlıktan kurtulması için Bakırköy kadın hapishanesini teklif ettiler. Müyesser istemedi. Kendi el yazısıyla cezaevi müdürlüğüne şöyle bir dilekçe yazmış: "10 aydır C-5 koğuşunda yalnız kalıyorum. Bu durum, şartların yol açtığı bir zorunluluktan doğmuştur. Tecrit amaçlı bir uygulama değildir. Kurumunuza yönelik bir şikâyet veya beklentim olmadı. Burada yakın ilgi ve destek gördüğüm bir gerçektir. Kurumunuzdan yemek yememe kararım, yemeklerin kalitesiyle ilgili bir tepki veya açlık grevi değildir. 'Devletimden yemek değil, adalet istiyorum' tavrıdır."
Cezaevi her insan için bir mağduriyettir. Ama her cezaevi, Diyarbakır Cezaevi'yle mukayese edilemez. "Silivri Toplama Kampı" cümlesi de, Ergenekon davasını itibarsızlaştırma çabalarının bir parçasıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA