Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Kaza mı, sabotaj mı?

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı Mühimmat Depo Komutanlığı'nda meydana gelen olay üzerine hemen bir açıklama yapıldı: "Sabotaj değil, kaza." Ardından, "Konu araştırılıyor" denildi. Henüz araştırma bitmediğine göre, her ihtimal gündemde: Kaza da olabilir, sabotaj da. Soruşturma tamamlanınca gerçek ortaya çıkacak. Zaten kaza ise de aynı derecede acı. Çünkü belli ki, ihmal var.
Televizyonlara "Bir bilen"ler çıkıyor; iyice kafalar karışıyor. Kimi, mühimmat tasnifinin bu kadar kalabalık bir kadroyla yapılmayacağını, kimi bu işin gece değil, gündüz olması gerektiğini söylüyor. Biri, "El bombası patlamıştır" derken, diğeri, "Fünyeler ayrı muhafaza edilir; dolayısıyla el bombası patlamaz" izahatını veriyor.
Her gün acı bir haberle uyanıyoruz. Her gün, onlarca eve ateş düşüyor. Hiç değilse araştırma hilesiz hurdasız, herkesi tatmin edecek şeffaflıkta gerçekleşsin. Herkes, kimin hata yaptığını, kaza mı, yoksa sabotaj mı olduğunu bütün açıklığıyla öğrensin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA